Norsu-monitoimipuomistot

Norsu monitoimipuomista

Norsu-monitoimipuomisto on autotalleihin ja verstaisiin tarkoitettu monitoimipuomisto. Norsun avulla saat kaapelit, letkut ja johdot pois lattialta kulkemaan yläkautta työpisteille. Norsu-puomistoa voidaan käyttää esimerkiksi puruimurin letkun käyttämiseen eri koneilla, kuten oiko-tasohöylillä, hiomakoneilla, sirkkeleillä ja erilaisilla käsityökaluilla. Saman imuletkun, eli Norsu-puomiston tapauksessa kärsän, voit liittää kätevästi magneettisella Kärsä-kiinnityksellä eri laitteille.

Puomiin voidaan asentaa myös paineilmaletku sekä sähkökaapelit ja datakaapelit esim. näytölle, kameroille jne… Vain autotallin katto on rajana!

Puomeissa voidaan käyttää myös työkalukevennintä tai erilaisia ripustuskoukkuja esim. kappaleiden maalaamista varten. Lisäksi puomiin voidaan asentaa työvalot ja vaikka pieni tarvikehylly, joka seuraa eri työpisteille. Norsu-puomisto kääntyy seinäkiinnikkeestä 180 astetta ja puomien välisestä keskinivelestä puomisto kääntyy hammastetun kaksoisnivelen avulla 360 astetta.

Myymme erikseen myös käteviä magneettisia Kärsä-letkuliittimiä. Magneetteina käytämme voimakkaita neodyymimagneetteja. Letkukokoina 40 – 120 mm, 10 mm porrastuksilla. Voimme tehdä Kärsä-magneettiliittimiä myös erikoismitoituksella halutuilla halkaisijoilla sekä erilaisia adaptereita ja haaroituskappaleita. Norsu ilman kärsää on kuin elefantti ilman nenää. Lue lisää Kärsä-liittimistä täältä.

Norsu-puomiston prototyyppi.
Kärsä-magneettiliitin
Kärsä-magneettiliitin

Norsu-puomistot ja Kärsä-liittimet tulossa myyntiin www.olohuone.fi -verkkokauppaan. Sitä ennen voit kysyä Norsu-puomistoja ja Kärsä-liittimiä ottamalla yhteyttä.

Takaisin Tuotteet-sivulle