Kärsä-magneettikiinnikkeet

Kärsä-kiinnikkeet ovat magneettisia kiinnittimiä esim. puruimurin letkuille. Sen avulla vaihdat puruimurin letkun nopeasti laitteelta toiselle. Vaihda letkua esim. höylän, sirkkelin, hiomakoneen, jyrsin ja jiirisahan välillä nopeasti.

Kärsä-magneettikiinnikeet kohdistuvat ja napsahtavat kiinni voimakkaiden neodyymimagneettien avulla. Vaihda imuletku hetkessä laitteelta toiselle. Suunniteltu toimimaan yhdessä Norsu-monitoimipuomiston kanssa. Norsu-puomiston avulla saat letkut, kaapelit ja johdot pois lattioilta kulkemaan yläkautta eri työpisteille.

Kärsä-kiinnikkeitä saa 40-120 mm puruimuriletkuille 10 mm porrastuksilla, mutta teemme myös erikoiskokoja tarvittaessa. Voimme tehdä myös haaroitus- ja adapterikappaleita. Norsullamme on jostain syystä punainen Kärsä ja punainen Kärsä-kiinnike on tarkoitettu imurille menevän letkun päähän. Punaiseen imukärsään voidaan kiinnittää sinisiä työlaitteelle meneviä laitekohtaisia letkuja. Eli punainen imuriletkuun, siniset eri työkoneiden ja työlaitteiden letkuihin.

Kärsä-magneettikiinnikkeet tulevat myyntiin Olohuone.fi -verkkokauppaan. Voit kysellä kärsiä myös ottamalla meihin yhteyttä.

Takaisin Tuotteet-sivulle