Simplify3D

Simplify3D on nopea ja monipuolinen slaisseri, joka tekee hyvän pinnanlaadun tulosteisiin.

FFF-tiedostoja Prenta Duolle:
Perusprosessi PLA:lle, yhdellä suuttimella: Prenta – Duo Settings v1.1.fff
Lisää prosesseja tulossa myöhemmin.

Vinkkejä Simplify3D:n käyttämiseen:

 1. INSERTIT: Jos haluat upottaa tulosteeseen inserttejä kesken tulostuksen, voit pysäyttää tulostuksen Machine Control Panelin ”PAUSE” -toiminnolla ja ajaa tulostuspään sivuun Jog Controlsilla. Kun insertti on paikallaan, voit jatkaa tulostusta suoraan ”CONTINUE” -painikkeella. Tulostuspäätä ei tarvitse ajaa käsin samaan kohtaan jossa tulostus keskeytettiin, vaan ohjelma osaa jatkaa oikeasta kohdasta automaattisesti.
  insertit-3d-tulosteisiin-prenta-duo


 2. TULOSTUKSEN ALOITUSKOHDAN MÄÄRÄÄMINEN MANUAALISESTI:
  Simplify3D:ssä on myös vaihtoehto, jonka avulla voit määrätä tulostuksen aloituskohdan tiettyyn kohtaan X-Y -tasossa. Valitse ”Edit Process Settings” ja valitse Layer-välilehti. Useimmissa tapauksissa alkupiste on valittu optimoimaan tulostusnopeutta. Mutta jos haluat määrätä ”sauman” johonkin tiettyyn kohtaa, voit määrätä sauman paikan käsin. Jos esimerkiksi tulostat patsaan, voit kohdistaa kaikki aloituspaikat patsaan takapuolelle niin, että sauma ei ole nähtävissä edestä. Valitse ”Choose start point that is closest to specific location” ja syötä X- ja Y-koordinaatit. Tulostus alkaa nyt aina mahdollisimman läheltä määräämääsi koordinaattia jokaisella layerilla.


 3. KAKSIVÄRISET TULOSTEET:
  S3D:ssä on myös Dual Extrusion Wizard, jonka avulla on helppo tehdä kaksivärisiä tulosteita joko samasta materiaalista tai keskenään samoilla asetuksilla tulostettavista materiaaleista. (Jos käytät samassa tulosteessa täysin erilaisia tulostusasetuksia vaativia materiaaleja, kuten PLA + FLEXIBLE, voi olla parempi vaihtoehto käyttää RepetierHost + Slicer yhdistelmää, jossa voit määrätä omat tulostusnopeusasetuksensa kullekin suuttimelle).
  multicolor3dprint

 

Vianetsintäopas: https://www.simplify3d.com/support/print-quality-troubleshooting/